Onni-syöttötuoli maailmalle

Onni-syöttötuoli on ehdottomasti tyylikkäin syöttötuoli mitä näillä leveysasteilta myydään. Oikeastaan kovin nättiä syöttötuolia ei tahdo muiltakaan leveysasteilta löytyä, koska kysyntää Onnille on aina Uutta-Seelantia myöten.

Syöttötuolia valmistaa perheyritys Puusepänliike Hannes Oy Tuuloksesta, “ihan viimesen päälle” huolella ja perinteisin menetelmin Suomalaisesta koivusta. Tuolia on valmistettu jo useita vuosia ja nykyisen muotonsa se saanut hiljattain.

Tuoli ilman kotia

Syöttötuolilla ei ole ollut kunnon myyntikanavaa aiemmin, vaan sitä on myyty puskaradiosta, sähköpostilla, kirjekyyhkyllä ja ties mistä. Siispä Onnille haluttiin rakentaan oma verkkokauppa, joka palvelisi alustana myös muillekin puusepänliikkeen tuotteille.

Verkkokauppaan haluttiin luoda puusepänverstaan tunnelmaa ja käsin tekemisen meininkiä. Vaikka ollaan pieni toimija, niin ulkoasusta tulee henkiä korkeatasoiset tuotteet ja laadukkaat materiaalit.

Valokuvat ovat keskeinen osa verkkokauppaa. Tuotekuvien lisäksi otettiin kuvia työskentelystä verstaalla ja tuotteiden valmistuksesta. Henkilökunta haluttiin kuvata oikeassa miljöössä, joten taustakangas levitettiin keskelle verstasta.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan kauppa on hyvin suoraviivainen, eikä turhia hienouksia haluttu kauppaan. Ulkoasu on skaalautuva ja toimii näin ollen kaiken kokoisilla laitteilla.

Tekniikka

Verkkokauppa on rakennettu MyCashflown alustalle. Maksutapoina toimii PayPal ja Klarna Checkout. Toimitukset lähettää/kadottaa Suomen Posti. Kaupan kielinä toimii suomi ja englanti.

Onnin pakkauksessa ja verkkokaupassa käytetään Ranskalaisen Mostardesign studion geometrista Sofia Pro -kirjasinta. Perheestä löytyy 32 eri leikkausta, joten se taipuu moneen tilanteeseen.

Onnihighchair.com