"Painettu on"viimeiset työt

Skaalautuvat nettisivut ikämies Alpolle

Alpo on änkyrä ja nuorisoon risoutunut ikämies. Alpo istuu keinutuolissa ja saarnaa vanhan kansan viisauksia sukupolvelle, joka ei tiedä mitä on kuolema.

Sivut ovat skaalautuvat eli ne toimivat niin tableteilla, pöytäkoneilla kuin puhelimillakin. Mahtavasta kuvituksesta vastasi Jenna Tähtinen. Tilaajana toimi SAKU ry.

Vieraile Alpon sivuilla

Palvelut järjestykseen Tutkintoon.fi -sivustolle

Satakunnan seudulla nuorille opiskelijoille on tarjolla melkoinen määrä eri palveluita ja tukimuotoja. Ongelmana on, että palveluita on todella paljon, ne ovat hajallaan kuin jokisen eväät, eikä niistä ota Erkkikään selvää mistä mitäkin saa.

Sivuston tarkoituksena on koota ja järjestää palvelut yhteen, helposti löydettävään paikkaan. Sivustolta nuori tai nuorta ohjaava viranomainen löytää helposti tarvitsemansa palvelun.

Sivut aukeavat piakkoin

Nettisivut Puukkoseppä Mikko Inkeroiselle

Mikko valmistaa Etelä-Savon komeimpia puukkoja koko Suomen parhaimmalla asenteella. Mikon kanssa sovittiin, että tehdään miehen näköiset sivut.

Mustaa kahvia, kalastusta, härän sisäfilepihviä, melontaa poikien kanssa ja pyöräilyä armeijan yksivaihteisella pyörällä. Mikosta ei mies parane.

Vieraile sivuilla ja tilaa Mikolta puukko

Keittiöjätin mielikuva vastaamaan todellisuutta

Keittiöjätti tuottaa laadukkaita keittiö- ja kylpyhuonekalusteita sekä säilytysjärjestelmiä. Ongelmana on, että Keittiöjätin mielikuva kuluttajien silmissä ei vastaa tätä ja sen tunnettavuus on huono.

Uusien nettisivujen tavoitteena oli parantaa laatumielikuvaa sekä yrityksestä että tuotteista. Sivujen sisällön kehitykseen tullaan panostamaan jatkossa huomattavasti enemmän. Sivut ovat semi-responsiiviset, eli ne toimivat hyvin myös tableteilla.

Vieraile Keittiöjätin sivuilla

MyCashflow teemoja verkkokauppiaille

Pulse247 on yritys Suomen parhaan verkkokauppasoftan, MyCashflown takana. Pulsen pojat tilasivat tukun teemoja uuteen teemakauppaan, josta verkkokauppiaat voivat ostaa teemoja omaan käyttöön.

Teemat ovat semi-responsiivisia, eli skaalautuvat hyvin tableteille. Teemojen aiheet vaihtelevat hempeästä hellästä rösseliin skeittariin.

Teemat löytyvät MyCashflown teemakaupasta